Formulari de contacte

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de MORALES BUSTOS, RAMON.


Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a MORALES BUSTOS, RAMON perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades.


No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: MORALES BUSTOS, RAMON POL. IND. PLA DEL SENYOR LLORENÇ 306-307 o de l'email: ramonmorales.b@gmail.com


 • rmnautica.net

  Nàutica en Cadaqués

 • rmnautica.net

  Reformes de vaixells a Cadaqués

 • rmnautica.net

  Mecánica náutica en Cadaques

 • rmnautica.net

  Reparación de barcos en la Costa Brava

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.