RMNautica

Manteniment i reparació d'embarcacions a Cadaqués


Manteniment i reparació d'embarcacions a Cadaqués, Costa Brava, RM Nautica 2020 està especialitzada en la cura, rehabilitació de vaixells i tot tipus d'instal·lacions nàutiques.


 

El nostre treball i servei tècnic, procura que cada any puguis tenir la teva embarcació a punt, per poder gaudir-ne en tot moment. Realitzem rehabilitacions i reformes puntuals, neteges profundes d'interior i exterior, utilitzant sempre productes respectuosos amb el medi ambient, per a revestiments o pintura i decoració.


 

Aportem tot tipus d'accessoris que siguin necessaris per a un canvi, reparació o millora de l'embarcació. Treballem sempre amb l'ímpetu d'aportar als nostres clients un servei de qualitat i professional, la satisfacció dels nostres clients, és la nostra motivació per a la millora contínua.


Manteniment i reparació d'embarcacions a Cadaquès

Manteniment i reparació d'embarcacions a Cadaquès

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.